Macsali: Kitchen of tomorrow, konyha, konyhabútor, luxuskonyha, asztalos, corian álomkonyha

Language:
Language:
Language:
Our products   
Our furnitures   
News   
Our company   
Press   
Good to know   
Contacts   

Csatlakozzon hozzánk
a facebookon!
 

Knowledge databaseABCDEFGHKLMNOPRSTVZÁÉÖÜ


 ABS
Az 1940-es ĂŠvekben fedeztĂŠk fel ABS (akrilnitril-butaidĂŠn-sztirol) mĂťanyagot. KivĂĄlĂł mechanikai csillapĂ­tĂł kĂŠpessĂŠgei kapcsĂĄn ideĂĄlis bĂştoripari ĂŠlanyag.

 AktĂ­vszĂŠnszĂťrĂľ
A pĂĄraelszĂ­vĂłban lĂŠvĂľ aktĂ­vszĂŠnszĂťrĂľ kiszĂťri a levegĂľben lĂŠvĂľ zsĂ­rok, olajok dĂśntĂľ tĂśbbsĂŠgĂŠt. Az aktĂ­vszĂŠnszĂťrĂľ a hasznĂĄlattal folyamatosan telĂ­tĂľdik, ezĂŠrt idĂľvel egyre kevĂŠsbĂŠ tudja megszĂťni a rajta ĂĄthaladĂł levegĂľt. EzĂŠrt a pĂĄraelszĂ­vĂłban a szĂťrĂľbetĂŠtet cserĂŠlni kell. Olyan konyhai elszĂ­vĂłkban, ahol nincsen kĂźlsĂľ lĂŠgkivezetĂŠs (tehĂĄt csak keringteti a levegĂľt), mindenfĂŠlekĂŠppen kell aktĂ­vszĂŠnszĂťrĂľ.

 AkĂĄc
A KĂśzĂŠp-EurĂłpĂĄban termesztett fafajok kĂśzĂźl az akĂĄc rendelkezik a legkiemelkedĂľbb szilĂĄrdsĂĄgi ĂŠs rugalmassĂĄgi jellemzĂľkkel.

 Alaprajzok
Mindig felĂźlnĂŠzeti rajz. A konyha igĂŠny szerinti ĂŠs praktikus tervezĂŠsĂŠben segĂ­t. A fĂľbb konyhaelrendezĂŠsek: egysoros ĂŠs kĂŠtsoros konyha, L, U alakĂş konyha, fĂŠlsziget ĂŠs sziget elrendezĂŠses konyha.

 Amerikai konyha
Olyan konyhatĂ­pus amikor a konyha-ĂŠtkezĂľ egybeolvad a nappalival. Leggyakrabban sziget, fĂŠlsziget formĂĄban jelenik meg.

 Automata idĂľzĂ­tĂľ
LehetĂľvĂŠ teszi az elektronikus eszkĂśzĂśk programozĂĄsĂĄt, hogy azok egy bizonyos ideig mĂťkĂśdjenek, ezzel elĂľsegĂ­tve a kĂ­vĂĄnt mĂťkĂśdĂŠs idĂľtartamĂĄt.

 Automatikus (ĂŠrzĂŠkelĂľs) fĂľzĂľlap
Olyan fĂľzĂľlap, amely ĂŠrzĂŠkelĂľkkel nyomon kĂśveti a fĂľzĂŠsi folyamatot, ezĂĄltal megakadĂĄlyozza, hogy pĂŠldĂĄul tĂşlforrjon ĂŠs Ă­gy kifusson vagy leĂŠgjen az ĂŠtel.