Macsali: Kitchen of tomorrow, konyha, konyhabútor, luxuskonyha, asztalos, corian álomkonyha

Language:
Language:
Language:
Our products   
Our furnitures   
News   
Our company   
Press   
Good to know   
Contacts   

Csatlakozzon hozzánk
a facebookon!
 

Knowledge databaseABCDEFGHKLMNOPRSTVZÁÉÖÜ


 Teak
-teak- http://tropusifa.lap.hu/

 Teljes kihĂşzĂĄsĂş vasalat
FiĂłk hĂĄtsĂł sĂ­kja teljesen kijĂśn a korpusz vonalĂĄig, ezĂĄltal a fiĂłkok belseje kihĂşzott ĂĄllapotban teljesen szabadon hozzĂĄfĂŠrhetĂľ kihĂşzĂĄsi vesztesĂŠg nĂŠlkĂźl.

 Tepan Yaki
Rozsdamentes acĂŠl fĂľzĂľlap fĂľkĂŠnt ĂĄzsiai ĂŠtelek sĂźtĂŠsĂŠhez. A sĂźtĂŠshez nem edĂŠnyt kell hasznĂĄlni, hanem kĂśzvetlenĂźl a rozsdamentes lapon lehet sĂźtni.

 Thermoforming
A Corian? lapok egyik legĂŠrdekesebb tulajdonsĂĄga a thermoforming. A thermoforming melegen hajlĂ­tĂĄs jelent. Ekkor a Corian?-t kb. 160-170 Celsius-fokra kell felmelegĂ­teni, ĂŠs sablonba kĂŠnyszerĂ­tve kihĂťlni hagyni. Az ezen technolĂłgiĂĄval meghajlĂ­tott lapot feszĂźltsĂŠgmentesen vehetjĂźk ki a formĂĄbĂłl tovĂĄbbi feldolgozĂĄsra. A Corian? lapokat emellett nem csak kĂŠtdimenziĂłs hajlĂ­tĂĄst engednek, hanem vĂŠgezhetĂźnk velĂźk hĂĄromdimenziĂłs kialakĂ­tĂĄst is.

 Tineo
Indiai almafa, nevÊt meghazudtolóan DÊl-Amerikåból, ChilÊbþl szårmazik. Nagyon dekoratív, kßlÜnleges rajzolata miatt fþleg a bútorgyårtås Ês az ÊrtÊkes belsþÊpítÊszet terßletÊn hasznåljåk. -Tineo- http://tropusifa.lap.hu/

 TisztĂ­tĂłszeres magas szekrĂŠny
Egy kĂźlĂśnleges magas szekrĂŠny mely kifejezetten a tisztĂ­tĂłszerek, eszkĂśzĂśk rĂŠszĂŠre van kifejlesztve, ebben a szekrĂŠnyben kĂŠnyelmesen elhelyezhetĂľ a seprĂť, a partvis, a porszĂ­vĂł.

 Top szekrĂŠny
Álló szekrÊny, mely a munkapulton van, nyitåsa åltalåban a cÊlszerÝsÊg ÊrdekÊben redþnyþs, ritkåbb esetben oldalnyíló ajtó.

 TĂĄblĂĄsĂ­tott faanyag
A tĂśmĂśrfa alkatrĂŠszek szĂŠlessĂŠgben egymĂĄs mellĂŠ egy sĂ­kba vannak ragasztva, ĂŠs Ă­gy adnak egy szĂŠles felĂźletet.

 TĂĄnyĂŠrmelegĂ­tĂľ fiĂłk
TĂĄlalĂĄs elĂľtt a tĂĄnyĂŠrok felmelegĂ­tĂŠsĂŠre szolgĂĄlĂł fiĂłk. A tĂĄnyĂŠrmelegĂ­tĂľ hasznĂĄlatĂĄval elkerĂźlhetĂľ, hogy a kitĂĄlalt ĂŠtel melegĂŠt elvegye a hideg tĂĄnyĂŠr, ĂŠs ezĂĄltal gyorsabban kihĂťljĂśn az ennivalĂł.

 TĂślgy
A tĂślgy az egyik legkedveltebb ĂŠs legszĂŠlesebb kĂśrben hasznĂĄlt fafaj, mind a bĂştoriparban, mind a padlĂłgyĂĄrtĂĄsnĂĄl. Az idĂľ mĂşlĂĄsĂĄval a tĂślgy szĂ­ne kĂśzepes szĂ­nvĂĄltozĂĄson megy keresztĂźl.

 TĂśmbĂśsĂ­tett faanyag
A tĂśmĂśrfa alkatrĂŠszek mind szĂŠlessĂŠgben, mind vastagsĂĄgban egymĂĄs mellĂŠ vannak ragasztva, ĂŠs Ă­gy adnak tĂśmbĂśt.