Macsali: Kitchen of tomorrow, konyha, konyhabútor, luxuskonyha, asztalos, corian álomkonyha

Language:
Language:
Language:
Our products   
Our furnitures   
News   
Our company   
Press   
Good to know   
Contacts   

Csatlakozzon hozzánk
a facebookon!
 

Knowledge databaseABCDEFGHKLMNOPRSTVZÁÉÖÜ


 HDF
HDF (High Density Fibreboard vagy nagytÜmÜrsÊgÝ rostlemez) Farostokból elþållított fa alapanyagú lemez. A HDF lapokat elsþsorban bútorhåtfalak hordozólemezekÊnt alkalmazzåk. A lapok nagyon homogÊn struktúråval Ês zårt felßletekkel rendelkeznek, ezÊrt a HDF lapok kÜzvetlenßl kasírozhatók, ellåthatóak nyomåssal, furnÊrral vagy akår lakkal is. Duzzadåsi magatartåsukat tekintve felßlmúljåk a faforgåcslapot.

 HulladĂŠkgyĂťjtĂľ (szemetes)
A legtĂśbb hĂĄztartĂĄsi hulladĂŠk a konyhĂĄban keletkezik. A hulladĂŠktĂĄrolĂł legjobb helye a konyhĂĄban a mosogatĂł mellett van. A konyhĂĄban keletkezĂľ hulladĂŠkot cĂŠlszerĂť szelektĂ­ven gyĂťjteni, mint pl. papĂ­rhulladĂŠk, ĂźveghulladĂŠk, bio- ĂŠs komposztĂĄlhatĂł hulladĂŠk, mĂťanyag palack, csomagolĂłanyag, konzervdoboz ĂŠs fĂŠm hulladĂŠk. A kĂźlĂśnfĂŠle hulladĂŠkok elkĂźlĂśnĂ­tett tĂĄrolĂĄsĂĄra alkalmas szemetes edĂŠnyeket hĂ­vjuk szeletĂ­v hulladĂŠkgyĂťjtĂľ kontĂŠnernek.

 HĂşrmetszet
(hĂşrirĂĄnyĂş hosszmetszet, ĂŠrintĂľs metszet) A bĂźtĂź kĂśrvonalĂĄnak egy szakaszĂĄn kijelĂślve a hĂşrt, a vonal mentĂŠn, a farĂśnk darab fĂźggĂľleges tengelyvonalĂĄval kĂśzel pĂĄrhuzamosan fĂťrĂŠszelve kĂŠszĂźl.

 HĂşshĂľmĂŠrĂľ
Egy speciĂĄlis fĂŠmszĂĄl, amit a hĂşsba szĂşrunk bele sĂźtĂŠs elĂľtt. A hĂşshĂľmĂŠrĂľ mechanikai ĂśsszekĂśtetĂŠsben van a sĂźtĂľvel, Ă­gy a sĂźtĂľ kijelzĂľjĂŠn, anĂŠlkĂźl hogy az ajtĂłt kinyitnĂĄnk, ĂŠs megnĂŠznĂŠnk a hĂşst, le lehet olvasni a hĂşs belsĂľ hĂľmĂŠrsĂŠkletĂŠt.