Macsali: Kitchen of tomorrow, konyha, konyhabútor, luxuskonyha, asztalos, corian álomkonyha

Language:
Language:
Language:
Our products   
Our furnitures   
News   
Our company   
Press   
Good to know   
Contacts   

Csatlakozzon hozzánk
a facebookon!
 

Knowledge databaseABCDEFGHKLMNOPRSTVZÁÉÖÜ


 GS jelĂślĂŠs
Jelentése ?biztonságtesztelt? a bútorokon, olyan testületek által, mint a TÜV.

 Geszt
A geszt a fa anyagĂĄnak belsĂľ rĂŠsze.

 Grass
Ausztria egyik legnagyobb vasalatgyĂĄrtĂł cĂŠgcsoportja, elsĂľsorban konyhai alkalmazĂĄsra szĂĄnt kĂźlĂśnfĂŠle vasalatokat, fiĂłkrendszereket fejleszt ĂŠs gyĂĄrt, fĂľleg konyhabĂştorokhoz.

 GyermekbiztonsĂĄg
SzĂĄmos hĂĄztartĂĄsi balesetet a kisgyermekek szenvednek el a konyhĂĄban. A gyermekbiztos berendezĂŠsek ĂŠs a gondos tervezĂŠs megakadĂĄlyozhatnak sok veszĂŠlyes helyzetet, ezĂĄltal vigyĂĄzva a gyerekekre.

 GyĂłgyszerszekrĂŠny
Egy speciĂĄlis felsĂľ szekrĂŠnytĂ­pus a konyhabĂştorban, kifejezetten gyĂłgyszerek tĂĄrolĂĄsĂĄra kifejlesztve. JellegzetessĂŠge, hogy a kisgyerekek szĂĄmĂĄra elĂŠrhetetlen magassĂĄgba kell tenni, ĂŠs zĂĄrhatĂł legyen, vagy gyermek biztonsĂĄgi zĂĄrral rendelkezzen.

 GĂľzĂślt bĂźkk
GĂľzĂślĂŠskor a fĂĄt megfelelĂľ mĂŠretĂť szekrĂŠnybe teszik, s abba tĂşlhevĂ­tett (szĂĄraz) gĂľzt vezetnek. A gĂľz a fa sejtjeibe ĂŠs pĂłrusaiba behatolva nemesĂ­ti a fĂĄt. A gĂľzĂślĂŠsnek jĂł hatĂĄsa nemcsak abban van, hogy a fĂĄbĂłl a kĂśnnyen korhadĂł anyagokat, ĂŠs kĂźlĂśnĂśsen a fehĂŠrjefĂŠlĂŠket kilĂşgozza, s ezzel a fa tartĂłssĂĄgĂĄt nĂśveli, hanem abban is, hogy a gĂľzĂślt fa szilĂĄrdsĂĄga ĂŠs teherbĂ­rĂĄsa kiszĂĄrĂ­tĂĄs utĂĄn sokkal nagyobb, mint amilyen a gĂľzĂślĂŠs elĂľtt volt. A gĂľzĂślt bĂźkk szĂ­ne sĂśtĂŠtebb, mint a nem gĂľzĂśltĂŠ.