Macsali: Kitchen of tomorrow, konyha, konyhabútor, luxuskonyha, asztalos, corian álomkonyha

Language:
Language:
Language:
Our products   
Our furnitures   
News   
Our company   
Press   
Good to know   
Contacts   

Csatlakozzon hozzánk
a facebookon!
 

Knowledge databaseABCDEFGHKLMNOPRSTVZÁÉÖÜ


 RedĂľnyĂľs szekrĂŠny
A bĂştor elejĂŠn ajtĂł helyett felhĂşzhatĂł redĂľny van. A dekoratĂ­v kĂźlseje miatt hasznĂĄljĂĄk leginkĂĄbb.

 Rozsdamentes acĂŠl
A vas egyfajta ÜtvÜzete. Fþ alkotóeleme a szÊn. NevÊt legfontosabb tulajdonsågåról kapta, hogy nem oxidålódik, rozsdåsodik. Legfþbb tulajdonsågai: kemÊnysÊg, rugalmassåg, hajlÊkonysåg, szilårdsåg, hþållósåg, savållósåg.

 RĂĄzĂĄrĂłdĂł, rĂĄĂźtĂľdĂľ pĂĄnt
Az ajtĂł a korpusz elemeire zĂĄrĂłdik rĂĄ. (szembĂľl nĂŠzve nem lĂĄtszik a korpusz ĂŠle)

 RĂŠszleges kihĂşzĂĄsĂş vasalat
A fiĂłk hĂĄtsĂł sĂ­kja nem jĂśn ki teljesen a korpusz vonalĂĄig, ezĂĄltal a fiĂłkok belseje kihĂşzott ĂĄllapotban tĂ­pustĂłl fĂźggĂľen 5-10 cm-nyire bent marad a korpusz sĂ­kjĂĄn belĂźl.

 RĂŠtegelt lemez
TalĂĄn a legrĂŠgebben hasznĂĄlt faalapĂş kompozitfĂŠlesĂŠg. 1-3 mm vastag, fĂĄbĂłl kĂŠszĂ­tett lapokbĂłl, Ăşn. mĂťszaki furnĂŠrbĂłl kĂŠszĂźl, amelyeket valamilyen szintetikus ragasztĂłanyaggal ragasztanak egymĂĄshoz. SokfĂŠle fafajbĂłl kĂŠszĂźlhet; MagyarorszĂĄgon elsĂľsorban bĂźkk ĂŠs nyĂĄr alapanyagbĂłl gyĂĄrtjĂĄk, de a piacon nem ritka a fenyĂľbĂľl, nyĂ­rbĂľl kĂŠszĂźlt rĂŠtegelt lemez sem. A rĂŠtegelt lemez szerkezete sokfĂŠle lehet, de mindig igaz rĂĄ, hogy fafaj, vastagsĂĄg, nedvessĂŠgtartalom ĂŠs az egyes rĂŠtegek szĂĄlirĂĄnya szempontjĂĄbĂłl szimmetrikus. Leggyakrabban pĂĄratlan szĂĄmĂş rĂŠtegbĂľl kĂŠszĂźl, ĂŠs a szomszĂŠdos rĂŠtegek szĂĄlirĂĄnya merĂľleges egymĂĄsra. VastagsĂĄga 3-5 mm-tĂľl 35-40 mm-ig terjedhet; szerkezeti cĂŠlokra inkĂĄbb a vastagabb lemezeket hasznĂĄljĂĄk.