Macsali: Kitchen of tomorrow, konyha, konyhabútor, luxuskonyha, asztalos, corian álomkonyha

Language:
Language:
Language:
Our products   
Our furnitures   
News   
Our company   
Press   
Good to know   
Contacts   

Csatlakozzon hozzánk
a facebookon!
 

Knowledge databaseABCDEFGHKLMNOPRSTVZÁÉÖÜ


 LaminĂĄlt faforgĂĄcslap
A laminålt faforgåcslap papírlaminåt hþprÊselÊsÊvel kÊszßlþ, egy vagy mindkÊt oldalån bevont, sima vagy mÊlynyomott felßletÝ, dekoratív megjelenÊsÝ bútoripari Ês belsþÊpítÊszeti alapanyag. A laminålås sorån a csiszolt, portalanított, osztålyozott, Ês laminålåsra alkalmasnak minþsített lapokat mindkÊt oldalukon mÝgyantåval åtitatott, ún. impregnålt dekorpapírral laminåljåk. Ez biztosítja a laminålt faforgåcslapok kivåló felßleti ellenålló kÊpessÊgÊt

 LaminĂĄlt munkalap
Egy speciĂĄlis faforgĂĄcslap, mĂŠretĂŠt tekintve ĂĄltalĂĄban 60 cm vagy 80 cm mĂŠlysĂŠgĂť ĂŠs ĂĄltalĂĄban 240 cm ĂŠs 420 cm kĂśzti hosszĂşsĂĄgĂş. A dekoratĂ­v megjelenĂŠsĂť papĂ­rlaminĂĄlt csak a felsĂľ felĂźletĂŠn helyezkedik el ĂŠs a hosszanti ĂŠlĂŠnĂŠl visszahajlik a lap alĂĄ.

 Lapos lĂŠgcsatorna
A pĂĄraelszĂ­vĂł kĂśr keresztmetszetĂť lĂŠgcsatornĂĄja sok esetben a konyhaszekrĂŠny tetejĂŠn optikailag zavarĂł, ezĂŠrt ilyen esetben lapos keresztmetszetĂť lĂŠgcsatorna hasznĂĄlata javasolt.

 LerakĂłhelyek
Mivel a konyha is egy Ăźzem, ezĂŠrt a biztonsĂĄgos munkavĂŠgzĂŠshez nagy felĂźletĂť, megfelelĂľen elhelyezett lerakĂłhelyeket kell biztosĂ­tani. Ilyen lerakĂłhelyeknek kell lenniĂźk a sĂźtĂľ, fĂľzĂľlap, mikrohullĂĄmĂş sĂźtĂľ, gĂľzpĂĄrolĂł, mosogatĂł tĂĄlca kĂśzelĂŠben.

 LevegĂľkeringetĂŠses sĂźtĂľ
A sßtþ belterÊben egy ventilåtor keringteti a levegþt, ez gyorsabb felmelegedÊst, emellett egyenletesebb sßtÊst biztosít. A lÊgkeverÊs funkció hasznålatåval ajånlott a receptben elþírt sßtÊsi hþmÊrsÊkletet 20 °C-kal csÜkkenteni.

 LĂĄbazati fiĂłk
MegfelelĂľ lĂĄbazatmagassĂĄg mellett kivitelezĂľ a lĂĄbazatban is fiĂłk. FĂľleg kis lakĂĄsokban lehet praktikus, mivel Ă­gy minden helyet ki lehet hasznĂĄlni a konyhĂĄban.