Macsali: Kitchen of tomorrow, konyha, konyhabútor, luxuskonyha, asztalos, corian álomkonyha

Language:
Language:
Language:
Our products   
Our furnitures   
News   
Our company   
Press   
Good to know   
Contacts   

Csatlakozzon hozzánk
a facebookon!
 

Knowledge databaseABCDEFGHKLMNOPRSTVZÁÉÖÜ


 VGE Terv
JelentĂŠse vĂ­z, gĂĄz, elektromos csatlakozĂĄsok terve. Egy olyan kiviteli terv, ami megmutatja a kĂźlĂśnfĂŠle szakiparosok (vĂ­z, gĂĄz elektromos szerelĂľk) rĂŠszĂŠre a csatlakozĂĄsi, kiĂĄllĂĄsi pontokat.

 Viasz
BĂştoriparban tĂĄrgyak felĂźletkezelĂŠsekor hasznĂĄljĂĄk. Ezekkel az anyagokkal oldĂłszermentes (bio), lĂŠgzĂŠsaktĂ­v ĂŠs vĂ­zĂĄllĂł felĂźletet hozhatunk lĂŠtre. Az olajozott, viaszolt felĂźlet kĂŠt rĂŠtegbĂľl ĂŠpĂźl fel: olajos impregnĂĄlĂł alapozĂł rĂŠtegbĂľl ĂŠs viasz fedĂľrĂŠtegbĂľl. Az olaj mĂŠlyen beszĂ­vĂłdva a fĂĄba, rostjait ĂĄtitatja, szilĂĄrdĂ­tja, vĂŠdi felĂźletĂŠt a sĂŠrĂźlĂŠsektĂľl, ĂŠs jĂł tapadĂĄst biztosĂ­t a viasznak. A viasz vĂ­zlepergetĂľ, selymes fĂŠnyt ad, vĂŠdi a kezelt felĂźletet a szennyezĂľdĂŠsektĂľl ĂŠs a kiszĂĄradĂĄstĂłl ? ĂĄpolja ĂŠs szĂŠpĂ­ti a fĂĄt. Az olajozott, viaszolt felĂźlet beltĂŠri bĂştorok, nyĂ­lĂĄszĂĄrĂłk, padlĂłk, lĂŠpcsĂľk, jĂĄtĂŠkok ĂŠs mĂĄs tĂĄrgyak, ĂŠpĂźletrĂŠszek szĂ­ntelen, vagy szĂ­nes kezelĂŠsĂŠre alkalmas. Az olajok nem csak fĂĄra, hanem minden mĂĄs nedvszĂ­vĂł termĂŠszetes anyag impregnĂĄlĂĄsĂĄra, kezelĂŠsĂŠre alkalmasak: parafĂĄra, falapokra, mĂĄzatlan kerĂĄmiĂĄra, tĂŠglĂĄra, cottora stb.

 Vitrin
Fali szekrĂŠny, ĂźvegajtĂłs, Ăźveg oldalfalas szekrĂŠny, fĂľleg dekoratĂ­v konyhai eszkĂśzĂśk, tĂĄrgyak tĂĄrolĂĄsĂĄra hasznĂĄljĂĄk.

 VĂ­zszĂťrĂľ
A vĂ­z tisztĂ­tĂĄsĂĄt szolgĂĄlĂł berendezĂŠs, vĂŠdi a mosĂłgĂŠpeinket, mosogatĂłgĂŠpeinket, csaptelepeinket az idĂľ elĂľtti tĂśnkremeneteltĂľl.