Macsali: Kitchen of tomorrow, konyha, konyhabútor, luxuskonyha, asztalos, corian álomkonyha

Language:
Language:
Language:
Our products   
Our furnitures   
News   
Our company   
Press   
Good to know   
Contacts   

Csatlakozzon hozzánk
a facebookon!
 

Knowledge databaseABCDEFGHKLMNOPRSTVZÁÉÖÜ


 SarokszekrĂŠny
Az L ĂŠs U alakĂş konyhĂĄkban a kĂźlĂśnbĂśzĂľ falszakaszok talĂĄlkozĂĄsĂĄnĂĄl kerĂźl beĂŠpĂ­tĂŠsre. Az itt keletkezĂľ holtterek kihasznĂĄlĂĄsĂĄra tĂśbb lehetĂľsĂŠg is akad. PĂŠldĂĄul kĂźlĂśnbĂśzĂľ kifordulĂł kosarak, melyek benyĂşlnak az amĂşgy nem hozzĂĄfĂŠrhetĂľ szekrĂŠnyrĂŠszbe, Ă­gy hasznos tĂĄrolĂłhelyet kĂŠpeznek. A kiforgĂł kosarakon kĂ­vĂźl a mĂĄsik elterjedt tĂ­pusa a Magic-Corner nĂŠvre hallgatĂł vasalattal van szerelve.

 Sensotronic
A Grass cĂŠg ĂĄltal kifejlesztett nyitĂĄsrĂĄsegĂ­tĂľ rendszer, a magasabb konyhai komfortĂŠrzetĂŠrt.

 Servo-Drive
A Blum cĂŠg ĂĄltal kifejlesztett nyitĂĄsrĂĄsegĂ­tĂľ rendszer, a magasabb konyhai komfortĂŠrzetĂŠrt.

 Sugaras metszet
(sugĂĄrirĂĄnyĂş hosszmetszet vagy ?tĂźkrĂśs metszet?) A rĂśnkanyag hossztengelyĂŠnek irĂĄnyĂĄban fĂťrĂŠszelve kĂŠszĂźl olyan mĂłdon, hogy metszi a fa belĂŠt. Ezen lĂĄthatjuk mindazon szĂśvetrĂŠtegek hosszanti metszetĂŠt, amelyek a bĂźtĂźmetszeten megfigyelhetĂľk voltak.

 Svartni
2-4 mm vastag furnĂŠr.

 Swarowski
A Swarovski a vilĂĄg egyik vezetĂľ minĂľsĂŠgi kristĂĄlyĂŠkszereket gyĂĄrtĂł cĂŠge. A cĂŠg emblĂŠmĂĄja egy hattyĂşsziluett. A hattyĂş mint a tisztasĂĄg ĂŠs elegancia jelkĂŠpe. A cĂŠg szĂ­nei az ĂŠjkĂŠk ĂŠs a ?swarovski-piros?. http://www.swarovski.com

 SzeletelĂľ
A kenyerek, kalĂĄcsok, szalĂĄmik, kolbĂĄszok, sajtok egyenletes vastagĂş vĂĄgĂĄsĂĄt szolgĂĄlja. LĂŠtezik kĂŠzi ĂŠs elektromos kivitelĂť vĂĄltozata.

 SzintbeĂŠpĂ­tett fĂľzĂľlap
A fĂľzĂľlap nem emelkedik ki a munkapult sĂ­kjĂĄbĂłl. PraktikussĂĄga a mindennapos takarĂ­tĂĄsok sorĂĄn ĂłriĂĄsi. Csak bizonyos munkalaptĂ­pusoknĂĄl kivitelezhetĂľ mint pl.: grĂĄnit, Silestone, Corian, Kerrock.

 SzintbeĂŠpĂ­tett mosogatĂł
A mosogatĂł nem emelkedik ki a munkapult sĂ­kjĂĄbĂłl. PraktikussĂĄga a mindennapos takarĂ­tĂĄsok sorĂĄn ĂłriĂĄsi. Csak bizonyos munkalaptĂ­pusoknĂĄl kivitelezhetĂľ mint pl. grĂĄnit, Silestone, Corian, Kerrock.

 SzublimĂĄciĂł
A szilĂĄrd fĂĄzis ĂĄtmenete kĂśzvetlenĂźl lĂŠgnemĂť fĂĄzisba, mĂĄs szĂłval a szilĂĄrd anyag pĂĄrolgĂĄsa. Valamennyire minden anyag szublimĂĄl, ezĂŠrt ĂŠrezzĂźk illatĂĄt, szagĂĄt sok szilĂĄrd anyagnak is. Bizonyos festĂŠkek hĂľ hatĂĄsĂĄra szublimĂĄlĂłdnak. Ezt a jelensĂŠget lehet felhasznĂĄlni a Corian?-ra tĂśrtĂŠnĂľ szublimĂĄciĂłs nyomtatĂĄsnĂĄl.

 SzĂ­nes geszt
Az eurĂłpai fafajok kĂśzĂźl szĂ­nes geszttel az alĂĄbbi fafajok rendelkeznek: tĂślgy, cser, nyĂĄr, kĂľris, diĂł stb.

 SzĂťrĂľs mosogatĂł
Egy kĂźlĂśnleges mosogatĂłtĂĄlca-fajta. A szĂťrĂľs mosogatĂłban a mosogatĂłtĂĄlcĂĄban egy kivehetĂľ szĂťrĂľbetĂŠt van. A szĂťrĂľs mosogatĂł hasznossĂĄga fĂľleg zĂśldsĂŠgek, gyĂźmĂślcsĂśk ĂĄztatĂĄsĂĄnĂĄl mutatkozik meg.

 SĂźtĂľfiĂłk
Egy speciĂĄlis lapos fiĂłk a sĂźtĂľ alatt a sĂźtĂŠshez hasznĂĄlt tepsik, tĂĄlak tĂĄrolĂĄsĂĄra.