Macsali: Kitchen of tomorrow, konyha, konyhabútor, luxuskonyha, asztalos, corian álomkonyha

Language:
Language:
Language:
Our products   
Our furnitures   
News   
Our company   
Press   
Good to know   
Contacts   

Csatlakozzon hozzánk
a facebookon!
 

Knowledge databaseABCDEFGHKLMNOPRSTVZÁÉÖÜ


 Elektromos gyĂşjtĂĄs
A gĂĄz fĂľzĂľlapoknĂĄl a gĂĄz begyĂşjtĂĄsĂĄt elektromos ĂĄrammal vĂŠgzi a kĂŠszĂźlĂŠkbe ĂŠpĂ­tett piezo, Ă­gy nem kell nyĂ­lt lĂĄnggal vagy kĂŠzi elektromos gyĂşjtĂłval meggyĂşjtani.

 ElhasznĂĄlt levegĂľ
FĂľzĂŠs kĂśzben elhasznĂĄlĂłdik a levegĂľ a konyhĂĄban, mert kĂźlĂśnfĂŠle illatokkal, szagokkal, fĂźsttel telĂ­tĂľdik meg a levegĂľ, ezĂŠrt mindig gondoskodni kell a hasznĂĄlt levegĂľ tĂĄvozĂĄsĂĄrĂłl, ĂŠs ezzel egyidejĂťleg az eltĂĄvozĂł levegĂľ pĂłtlĂĄsĂĄrĂłl, Amennyiben nem megoldhatĂł a levegĂľ kivezettetĂŠse, Ăşgy az elhasznĂĄlĂłdott levegĂľ szĂťrĂŠsĂŠt kell megoldani.

 EloxĂĄlĂĄs
KĂŠmiai korrĂłziĂł elleni vĂŠdelem fĂŠm alkatrĂŠszeknĂŠl, felĂźleteknĂŠl.

 ElzĂĄrĂł szelep
Ezzel tudjuk a kiĂĄramlĂł folyadĂŠkokat (hideg, meleg vĂ­z) ĂŠs gĂĄzokat (fĂśldgĂĄz) elzĂĄrni.

 EszkĂśztĂĄr
A konyhában gyakran használt eszközök tárolására szolgál. Egy széles kiegészítõ konzol, amely gyakran a falon, a szekrény oldalán vagy a konyhasziget felett van elhelyezve. Így kéznél vannak a használatkor a leggyakrabban használt konyhai eszközök, mint pl.: kések, merõkanalak, szûrõkanalak stb.

 EvĂľeszkĂśzfiĂłk
SpeciĂĄlis fiĂłk kifejezetten az evĂľeszkĂśzĂśk rĂŠszĂŠre. KĂśzvetlenĂźl a munkapult kĂśzelĂŠben kell elhelyezkednie. JellegzetessĂŠge, hogy a belsejĂŠben egy praktikus evĂľeszkĂśz-rendszerezĂľ van, ami megkĂśnnyĂ­ti az evĂľeszkĂśzĂśk ĂĄttekinthetĂľsĂŠgĂŠt, ĂŠs ezĂĄltal is kĂśnnyĂ­ti a konyhĂĄban dolgozĂł munkĂĄjĂĄt.